Χ.Φ. ΛΑΒΚΡΑΦΤ - Ταξίδι στη Μοναξιά του Χρόνου
Περιγραφή οπισθοφύλλου
Ο Αμερικανός συγγραφέας του Φανταστικού, Χάουαρντ Φίλλιπς Λάβκραφτ (H. P. Lovecraft, 1890-1937), θεωρείται ο πιο αινιγματικός λογοτέχνης του αιώνα μας. Μυστήριο καλύπτει την ζωή και το έργο του, την τεράστια αλληλογραφία του, καθώς και τα όνειρά του, μέσα στα οποία ζούσε μια δεύτερη ζωή.
Στο βιβλίο αυτό, ο Λάβκραφτ ξαναζωντανεύει, καθώς ο Παντελής Γιαννουλάκης τον καλεί μέσα από την άβυσσο του Χρόνου, προσπαθεί να μιλήσει μαζί του, να αποκρυπτογραφήσει τους κώδικές του, να διεισδύσει στο παρασκήνιο των έργων του, να λύσει το μυστήριο της ζωής του, να εξετάσει όλες τις λεπτομέρειες της, το ιδιωτικό σύμπαν του Λάβκραφτ.
Ο συγγραφέας ανακαλύπτει ότι ο Λάβκραφτ κάνει ένα Ταξίδι στη Μοναξιά του Χρόνου, κινούμενος σε εναλλακτικές πραγματικότητες, αλλάζοντας εαυτούς. Ανακαλύπτει ότι ο Χρόνος είναι «ψέματα», κι ότι τελικά ο Λάβκραφτ δεν πέθανε ποτέ. Κανείς μας δεν πεθαίνει ποτέ, είμαστε ταξιδιώτες...

Ο Παντελής Γιαννουλάκης καταδύεται βαθιά μέσα στον εαυτό ενός χαμένου θρυλικού συγγραφέα, αποκαλύπτει μικρά και μεγάλα μυστήρια, και καταλήγει να γράψει μαζί με τον Λάβκραφτ αυτήν την παράξενη μυθιστορηματική βιογραφία, που ταυτόχρονα είναι και η πιο διεισδυτική μελέτη που έγινε ποτέ πάνω στην ζωή και στο έργο του «σκοτεινού αυτού πρίγκηπα της Φανταστικής Λογοτεχνίας».
Ένα συναρπαστικό ταξίδι για τους ιδιαίτερους ανθρώπους του Φανταστικού.
ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ